Naar hoofdinhoud

TOP-dag PThU: alles over theologie

8 maart 2025 00:00

Theologie blijft je leven lang bij je. Het is een studie die je niet meer loslaat, die je denken vormt en focust, die je de skills geeft waar kerk en samenleving op wachten. Op de TOP-dag op 8 maart ga jij ontdekken waarom het de moeite waard is om die studie te volgen. Kom je ook?

Wat is een TOP-dag?

Tijdens de TOP-dag maak je kennis met alle facetten van een studie aan de Protestantse Theologische Universiteit. Natuurlijk vertellen we je alles over het masterprogramma en kun je onze studenten en studieadviseurs het hemd van het lijf vragen over hun ervaring met de studie. Maar we willen je vooral ook laten zien wat je straks in de praktijk met een master theologie kunt doen. Daarom komen er ook alumni naar de TOP-dag. Zij komen uit alle hoeken van de theologie: predikanten, pioniers, geestelijk verzorgers bij de krijgsmacht, onderzoekers en mensen die organisaties adviseren over zingeving. Je krijgt de kans om een-op-een met hen te praten over hun werk en hun de vragen te stellen die jou 's nachts bezighouden. Dit alles in gemoedelijke sfeer met een lunch en een drankje.

Wat houdt de TOP-dag in?

De TOP-dag vindt plaats op zaterdag 8 maart in Utrecht. Vanaf 10.00 uur ben je welkom voor koffie en thee. Het programma begint om 10.30 uur. Om 13.00 uur eten we gezamenlijk een vegetarische lunch. Tegen 15.30 uur is de dag afgelopen.

Wat je kunt verwachten?

  • Een mini-college 
  • Vraag maar raak met een predikant / geestelijk verzorger 
  • Studie-informatie van studieadviseur Elsbeth van der Vlist
  • Kennismaken met student Dorien Keus 

Ja, ik kom naar de TOP-dag!